Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Steam Yaz Indirimleri 2021 - Steam Yaz İndirimleri - 2020 (Çok Satan Oyunlar) / İndirim kampanyasında %90'a varan indirime girmesi bekleniyor.

Steam Yaz Indirimleri 2021 - Steam Yaz İndirimleri - 2020 (Çok Satan Oyunlar) / İndirim kampanyasında %90'a varan indirime girmesi bekleniyor.. Yaz i̇ndirimi 2021 ise daha önce de dediğimiz gibi haziran 2021 döneminin sonlarında başlayacak ve oyunculara büyük bir kampanya sunacak. Steam yaz indirimleri ile hangi oyunlar indirimli olacak? Bu sayede steam 2021 yılı başında 25 milyon eş zamanlı. 24 haziran ile 8 temmuz arasında sürecek olan 2021 steam yaz i̇ndirimleri, oyunculara popüler oyunlarda da fırsatlar sunuyor. Steam i̇ndirimleri 2021 güncel tarihler.

Özellikle 2021 yılında yapılacak olan steam oyun indirimleri her yıl olduğu gibi bu yılda da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Steam yaz indirimleri 2021 için milyonlarca oyuncunun bekleyişi sona erdi. Steam yaz i̇ndirimleri 24 haziran 2021'de başlayacak. Bu sefer indirim kampanyasına bir de ufak maceralar eşlik ediyor; Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı.

Steam Yaz İndirimleri 2021 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Steam Yaz İndirimleri 2021 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey from www.turkmmo.com
Steam yaz i̇ndirimleri 2021 tarihi güvenilir kaynaklar tarafınca paylaşıldı. Sitede yazan bilgilere göre 24 haziran 2021 tarihinde başlayacak yani başlamasına 3 gün kaldı. 24 haziran ile 8 temmuz arasında sürecek olan 2021 steam yaz i̇ndirimleri, oyunculara popüler oyunlarda da fırsatlar sunuyor. Yukarıdaki tarihlerin steamdb kaynağından alınmıştır. Geleneksel steam yaz indirimleri adeta oyuncuların cüzdanını boşaltacak. Valve, resmi tarihi henüz açıklamasa da, sızdırılan bilgilere göre steam yaz i̇ndirimleri, 24 haziran türkiye saati ile 20:00'da başlayacak ve 8 temmuz'a kadar sürecek. Her sene yaz indirimi konseptiyle takipçilerinin karşısına çıkan steam indirim günleri tarihi belli oldu. 2021 steam yaz i̇ndirimleri, güvenilir kaynaklara göre 24 haziran 20.00'de başlayıp 8 temmuz 20.00'de sona erecek.

Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun.

İndirim kampanyasında %90'a varan indirime girmesi bekleniyor. Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut. Fakat biraz gecikme de yaşanabilir. Bu sene steam yaz i̇ndirimleri önceki senelere göre daha erken başlayabilir. Birçok oyuncunun ilk olarak tercih. Steam yaz i̇ndirimi 2021 başladı. Oyun türlerine göre belirlenen 14 kategoriden birisini seçiyor, sonra o kısımda hikâyeyi devam ettiriyor, karşınıza çıkan. Sızdırılan tarihler, yaz i̇ndiriminin 24 haziran 2021'den başlayıp 8 temmuz 2021'e kadar süreceğini gösteriyor. Örneğin steam cadılar bayramı i̇ndirimleri her yıl ekim ayının son pazartesisi başlıyor ve 5 gün sürüyor. Söz konusu tarih, genellikle her ayın üçüncü veya dördüncü perşembesi başlayan. Valve, resmi tarihi henüz açıklamasa da, sızdırılan bilgilere göre steam yaz i̇ndirimleri, 24 haziran türkiye saati ile 20:00'da başlayacak ve 8 temmuz'a kadar sürecek. Steam indirimleri her yılın belirli dönemlerinde yapılmaktadır. Yukarıdaki tarihlerin steamdb kaynağından alınmıştır.

İşte, steam yaz indirimleriyle ilgili ayrıntılar. Oyuncuların heyecanla beklediği steam yaz i̇ndirimleri 2021 nihayet başladı. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman düzenlenecek? Ayrıca önceki indirim zamanlarında da gördüğümüz ticaret. 24 haziran ile 8 temmuz arasında sürecek olan 2021 steam yaz i̇ndirimleri, oyunculara popüler oyunlarda da fırsatlar sunuyor.

Steam Yaz İndirimleri başladı | Haber | Oyun Günlüğü
Steam Yaz İndirimleri başladı | Haber | Oyun Günlüğü from i0.wp.com
Steam yaz indirimleri tarihi ortaya çıktı. Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun. 2021 steam yaz i̇ndirimleri, güvenilir kaynaklara göre 24 haziran 20.00'de başlayıp 8 temmuz 20.00'de sona erecek. Steam yaz i̇ndirimi 2021'in tarihleri, platformun en çok merak edilen sınırlı süreli indirimli satışının ne zaman başlayacağına dair bir tarih göründü. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 tarihi güvenilir kaynaklar tarafınca paylaşıldı. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman düzenlenecek? Steam yaz i̇ndirimleri 24 haziran 2021'de başlayacak. Örneğin steam cadılar bayramı i̇ndirimleri her yıl ekim ayının son pazartesisi başlıyor ve 5 gün sürüyor.

Başlangıç saatinin 20.00 olması bekleniyor.

2021 yılı steam yaz i̇ndirimi 24 haziran tarihinda başlıyor. Her sene yaz indirimi konseptiyle takipçilerinin karşısına çıkan steam indirim günleri tarihi belli oldu. Steam, günümüzde en çok kullanılan oyun platformlarının başında gelmektedir. Valve, resmi tarihi henüz açıklamasa da, sızdırılan bilgilere göre steam yaz i̇ndirimleri, 24 haziran türkiye saati ile 20:00'da başlayacak ve 8 temmuz'a kadar sürecek. Steam indirimleri her yılın belirli dönemlerinde yapılmaktadır. Lunar yeni yıl i̇ndirimi 2021: Yukarıdaki tarihlerin steamdb kaynağından alınmıştır. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman düzenlenecek? Yine de, steam yaz indirimleri 2021 için 23 haziran 2021 tarihinin konuşulduğunu belirtelim. Valve her yıl olduğu gibi bu yıl da haziran ayında steam yaz i̇ndirimleri ile henüz valve tarafından steam yaz i̇ndirimleri 2021 tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da daha önceki indirimlerin tarihini doğru bir. Steam indirim günleri ve tarihleri konusunda en yeni gelişmeleri merak ediyorsanız siz de hemen 12 haziran 2021 cumartesi 2021 yılı steam indirimleri şu şekilde olacak: Steam yaz i̇ndirimi ve steam kış i̇ndirimi kampanyaları iki hafta boyunca devam ediyor. Şu anda ne gibi fırsatlar beklendiği konusunda bir bilgi yok ama bunun yılın en büyük oyun satışlarından.

Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun. Az önce de belirttiğimiz gibi, tarihler resmi olarak açıklanmadı fakat genellikle belirtilen bu. Özellikle 2021 yılında yapılacak olan steam oyun indirimleri her yıl olduğu gibi bu yılda da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Steam ay takvimi yeni yılı i̇ndirimi 2021: Diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde de birçok oyunun yüzde 80 ile yüzde 90 arasında.

2019 Steam yaz indirimleri başladı! - GameHarbor ...
2019 Steam yaz indirimleri başladı! - GameHarbor ... from img.playanka.com
Steam yaz indirimi oyunları belli oldu mu? Steam i̇ndirimleri 2021 güncel tarihler. Kaynağın verdiği bilgiye göre valve, herhangi bir resmi açıklama yapmadığı için bu tarihler henüz onaylanmamıştır. Steam yaz indirimleri 2021 tarihi sızdırıldı! Steam'in her yıl düzenli olarak yaptığı büyük indirimlerden biri olan yaz indirimi, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi haziran ayının sonlarında başlıyor. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Fakat biraz gecikme de yaşanabilir. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman düzenlenecek?

İşte, steam yaz indirimleriyle ilgili ayrıntılar.

Bu sene steam yaz i̇ndirimleri önceki senelere göre daha erken başlayabilir. Bu sayede steam 2021 yılı başında 25 milyon eş zamanlı. Yıl boyunca gerçekleşen en uzun süreli bu kampanyalar dışındaki özel etkinlik kampanyaları ise genellikle birkaç gün ile bir hafta arası sürüyor. Her sene yaz indirimi konseptiyle takipçilerinin karşısına çıkan steam indirim günleri tarihi belli oldu. Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı. Her özel indirim döneminde steam'e eklenen etkinliklerden yenisinin de bu yıl gelmesi bekleniyor. Steam i̇ndirimleri 2021 güncel tarihler. Oyuncuların merakla beklediği steam i̇ndirimleri 2021 takvimi yayınlandı. Fakat biraz gecikme de yaşanabilir. Steam geleneksel yaz i̇ndirimi başladı. Lunar yeni yıl i̇ndirimi 2021: Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman düzenlenecek? Her ne kadar her steam oyuncusu oyun indirimleri takvimini ezbere biliyor olsa da 2021 yılı içerisinde yapılacak indirim takvimini paylaşmadan geçemezdik.